Tartto kutsuu matkalaiset tällä kertaa tutustumaan taiteilijoihin, käsityöläisiin, kulttuurivaikuttajiin ja makuihin. Matkan iltaohjelma on räätälöity jäsentemme toiveiden mukaisesti – iltaisin on mahdollisuus päästä katsomaan kesäteatteriesityksiä.

Tiistai 22.8. – taiteilijoiden Tartto

Aamun laivamatkan jälkeen suuntaamme kohti Tarttoa. Ennen Tarttoon saapumista lounastamme yhdessä. Kun olemme majoittautuneet, lähdemme tutustumaan Tarton taidemuseoon museonjohtaja Joanna Hoffmannin johdolla.

Iltaohjelmana on halukkaille kesäteatteriesitys, joka varmistuu kevään aikana.

Keskiviikko 23.8. – patsastelua ja kansallisaarteita

Tiesitkö, että Tartto on hieno patsaskaupunki? Aamukävelyllä käymme tervehtimässä Tarton hauskoja ja mielenkiintoisia patsaita. Omakustanteisen lounaan jälkeen lähdemme Viron Kansallismuseoon, samalla matkalla pääsemme kurkistamaan Tarton Taidemuseon salaisiin aarteisiin.
Iltaohjelmana on luvassa jälleen kesäteatteria halukkaille.

Torstai 24.8. – makuelämyksien ja käsityömestareiden Tartto

Tartto on myös makuelämyksien kaupunki. Kaupungista löytyy niin isoja tehtaita ja kuin pientuotteiden valmistajia. A. Le Coqin olutmuseo ja moni muu kiinnostava ruuanvalmistaja tulevat päivän aikana tutuksi. Tapaamme myös Antoniuksen killan mestareita ja pääsemme tutustumaan heidän tuotteisiinsa.

Perjantai 25.8. – Jaanan yllätykset

Ne, jotka ovat Jaanan kanssa matkanneet, tietävät, että luvassa on aina kivoja yllätyksiä. Ennen kotiinlähtöä on luvassa vielä muutama mielenkiintoinen kohde, joita ei paljasteta ihan vielä.


Matkanjohtaja: Jaana Vasama

Majoitus: Hotell Dorpat

huom! teatteriliput eivät kuulu hintaan, ne laskutetaan erikseen ilmoittautuneilta

Hinta kahden hengen huoneessa: 435 €

Hinta yhden hengen huonessa: 520 €