Viljandi on kuvankaunis kaupunki järven rannalla, Viron perinnekulttuurin keskus, teatteri-, taide- ja kirjallisuuskaupunki, jonka keskiaikaisille kujille tuovat nuorta energiaa kulttuuriakatemian opiskelijat. Kielikurssimatkallamme opiskellaan aamupäivisin asiantuntevien opettajien johdolla viroa, iltapäivisin kultuuriohjelmaan osallistuen ja kaupunkiin tutustuessa kaiken opitun voi ottaa heti käyttöön.

TIISTAI 15.6.

AAaamupäivällä laivamatka Tallinnaan ja bussimatka Viljandiin. Majoitumme Grand Hotel Viljandiin. Yhteinen illallinen ja ryhmiin jako.

KESKIVIIKKO 16.6.–SUNNUNTAI 20.6.

9.30–13.45 kielitunnit Viljandin lukion tiloissa, välissä kahvitauko omalla kustannuksella. Koululle on hotellilta 700 metrin kävelymatka.
Iltapäivisin kulttuuriohjelmaa. Tutustumme Viljandin historiaan ja nykypäivään kiertokävelyllä, vieraillemme Kondasin naivistisen taiteen keskuksessa, jossa keskuksen johtaja Mari Vallikivi kertoo Viljandin vireästä taiteilijaelämästä. Ugala –teatterissa tapaame teatterinjohtaja Garmen Taborin. Kirjailija, Minu Viljandi ja Minu Eesti -kirjojen tekijä Justin Petrone kertoo millaisia ovat hänen Viljandi ja Viro.
Yksi iltapäivä on varattu omaehtoiseen kaupunkiin tutustumiseen.

MAANANTAI 21.6.

Vapaa aamupäivä. Matkalla Viljandista Tallinnaan pysähdymme Võhman kynttiläverstaassa.
Paluu Helsinkiin illalla.


Kolme eritasoista jatkoryhmää noin vuoden (n. 100 tuntia) kieltä opiskelleista edistyneisiin. 25 tuntia kielenopetusta ja 15 tuntia vironkielistä kulttuuriohjelmaa.

Matkanjohtaja: Järvi Lipasti

Opettajat:
Maiu Juurik
Helja Kirber
Viia Väli

Hintaan kuuluu matkat Helsinki–Viljandi–Helsinki, majoitus aamiaisineen, opetus ja kulttuuriohjelma sekä kaksi yhteistä ruokailua.

Hinta kahden hengen huoneessa: 650 €

Hinta yhden hengen huonessa: 780 €


Ilmoittaudu kurssille

Täytä huolellisesti oheinen lomake.
Huom! Jokaisen kurssille lähtevän tulee täyttää lomake.
Kursseille osallistuminen edellyttää Tuglas-seuran jäsenyyttä.