Tuglas-seuran suosittu Tarton kesäkurssi tarjoaa mainiot puitteet ahkeraan viron kielen opiskeluun sekä huolettomaan kesästä nauttimiseen. Aamupäivisin opiskelemme loistavien opettajien johtolla, iltapäivisin tutustumme Emajõen Ateenaan ja 29.6. vietämmme yhdessä tarttolaisten kanssa Tartto-päivää. Kaikki entiset ja uudet kurssilaiset ovat tervetulleita löytöretkelle Viron sivistyksen ja kulttuurin kehtoon Tarttoon!
Huom! Tarton kurssilla on myös alkeisryhmä!

MAANANTAI 28.6.

Aamupäivällä laivamatka Tallinnaan ja bussimatka Tarttoon, jossa majoitumme Pallas-hotelliin. Yhteinen illallinen ja kieliryhmiin jako, jonka jälkeen tutustumme koulureittiin opettajien johdolla.

TIISTAI 29.6.–LAUANTAI 3.7.

9.30–14.00 kielitunnit Tartu Kesklinna koulussa (noin kilometrin kävelymatka hotellilta), välissä kahvitauko omalla kustannuksella.
Iltapäivisin kulttuuriohjelmaa. Vietämme Tarton kaupungin päivää, kuulemme Liina Lukasilta baltiansaksalaisesta vaikutuksesta viron kieleen, kulttuuriin ja tapoihin, katsomme kehuja ja palkintoja rohmunneen Ahto. Unistuste jaht –elokuvan yhdessä ohjaaja Jaanis Valkin kanssa. Ensikertalaisilla ja halukkailla on mahdollisuus tutustua Tarttoon kiertokävelyllä. Viimeisenä kurssipäivänä Tarton Inkeri-talossa meillä on mahdollisuus kysyä kaikkea, mitä olemme aina halunneet tietää inkerinsuomalaisista.

SUNNUNTAI 4.7.

Paluu Tallinnan kautta Helsinkiin


Yksi alkeisryhmä ja kolme jatkoryhmää.
25 tuntia kielenopetusta ja 15 tuntia vironkielistä kulttuuriohjelmaa (Huom! Kulttuuriohjelma tulkataan myös suomeksi).

Matkanjohtaja: Järvi Lipasti

Opettajat:
Maiu Juurik
Helja Kirber
Margit Kuusk
Anu Nurk

Hintaan kuuluu matkat Helsinki–Tartto–Helsinki, majoitus aamiaisineen, opetus ja kulttuuriohjelma sekä kaksi yhteistä ruokailua.

Hinta kahden hengen huoneessa: 650 €

Hinta yhden hengen huonessa: 780 €


Ilmoittaudu kurssille

Täytä huolellisesti oheinen lomake.
Huom! Jokaisen kurssille lähtevän tulee täyttää lomake.
Kursseille osallistuminen edellyttää Tuglas-seuran jäsenyyttä.